MusicCast

Yamaha MusicCast

Yamaha, med deres rike musikalske tradisjoner etter å ha ledet an i bransjen i 130 år, fortsetter å utforske lydens grenser.

Fra konsertscenen til opptaksstudioet har denne uovertrufne musikalske historien formet måten vi lytter til musikk på i våre hjem. Det er således med denne urokkelige ambisjonen om å reprodusere de ypperste og finstemte nyansene av en levende musikalsk forestilling, som inspirerer til innovasjon og omdefinerer hvordan vi opplever musikk – slik at du får følelsen av å komme nærmere artisten.

Yamaha er i dag fortsatt ledende innen nyutvikling av teknologi med en ny generasjon av home audio produkter som gir deg tilgang og muligheten til å dele musikk problemfritt.

Finn ut mer om de slagkraftige kapasitetene til Yamahas teknologi for hele hjemmet, som forbedrer lytteopplevelsen der du liker å oppholde deg hjemme.

MusicCast representerer banebrytende lydteknologi og den gjennomgående høye lydkvaliteten som er Yamahas velkjente varemerke.

Denne kombinasjonen av førsteklasses konstruksjon, detaljert design og innovativ teknologi gjenspeiler de grunnleggende verdiene til verdens største produsent av musikkinstrumenter.

Fra AV-receivere til lydplanker, til trådløse høyttalere – uansett hvilke behov du har, hever MusicCast hjemmets underholdningssystem til et helt nytt nivå.

Tenk deg å dele all musikken du er glad i, overalt hjemme – uansett format. Fra favorittplatene på vinyl til AirPlay®, Bluetooth® til streamingtjenester* for musikk og til og med lyd fra TV-en – MusicCast kan håndtere det.

Alle MusicCast-produktene er attpåtil utformet med hovedfokus på lydkvalitet. Høyoppløste formater omfatter Apple Lossless (ALAC) opptil 96 kHz, og WAV, FLAC og FLAC eller AIFF og 192 kHz støttes.

Få tilgang til alle egenskapene til trådløs surroundlyd ved å kombinere en MusicCast AV-mottaker eller lydplanke med et par MusicCast 20-høyttalere eller en MusicCast 50. Synkroniser høyttalerne sømløst for å få fram den ultimate, altoppslukende opplevelsen og nyt dine favoritt-TV-program, -filmer og spill.

Hey Siri. Spill musikk på kjøkkenet og i stua.

Med AirPlay2 har du muligheten til å streame Apple Music og andre streamingtjenester til flere MusicCast-enheter i alle rommene hjemme. Du kan enkelt styre den fra iPhone eller iPad, koble den til en HomePod, eller bare spør Siri om hjelp.

Koble deg til en hel verden med musikk direkte fra Spotify-appen. Samtidig kan du se videoer og motta anrop på telefonen uten at det forstyrrer avspillingen.

Med Spotify Connect kan du streame musikk direkte til MusicCast-høyttaleren eller -enheten. Du har nå tilgang til dette uendelige musikkbiblioteket med både gratis- og premium-kontoer fra Spotify.

Berørings- eller talestyring – det velger du selv. Du kan bruke intuitiv styring på ett enkelt MusicCast-produkt eller et komplett system for hjemmet, ved enkel bruk av Alexa eller Google Assistant, og høre at hjemmet er levende.

*Tilgjengeligheten av talestyring via Amazon Alexa og Google Assistant varierer fra region til region.