Om Melodika

HISTORIE

Røttene til Melodika – verdifull erfaring Melodika er et nytt merke som ble grunnlagt i 2010. Røttene til merket går flere år tilbake og førte til en gruppe polske eksperter som brenner for musikk og som driver med salg av hi-fi-utstyr og profesjonelle audiovisuelle installasjoner.

Ovenfor nevnte kom til konklusjonen at eksisterende løsninger på markedet ikke alltid oppfyller de strenge kravene til hjemme- og profesjonelle multimediasystemer og mente at de er i stand til å lage visse produkter bedre enn kjente selskaper i bransjen. I motsetning til forbrukerutstyr som brukes i audio- videosystemer, bør ekte installasjonsløsninger ikke bare kjennetegnes av god kvalitet påoverføring av lyd-videosignaler, men også av høy holdbarhet og enkel installasjon. Derfor er produkter fra Melodika laget i Europa, ikke i Kina, akkurat som en stor del av tilbudet fra konkurrerende produsenter.

I tillegg oppsto spørsmålet – hvorfor kunne ikke forbrukerprodukter fra Melodika ha den høye kvaliteten som er kjent fra profesjonelle løsninger?

I den første fasen av å bygge produktporteføljen til merket, begynte Melodika å produsere Purple Rain-kabler. Dette var mulig takket være kombinasjonen av Melodikas proprietære kabelkonstruksjon og kreftene til en av de største kabelfabrikkene i Polen.

2013 viste seg å være et gjennombruddsår for merkevaren. Så dukket Melodikas serie av høyttalere for første gang opp for bruk i stereo og hjemmekino. Det var en annen handling i henhold til prinsippet om å bygge en portefølje basert på velprøvde løsninger som kundene faktisk trenger.

I 2015 resulterte utgiftene til forskning og utvikling i utvidelsen av kabelsortimentet til å omfatte Brown Sugar-serien, som vant hjertene til de som er glad i lyd av høy kvalitet.

I 2017 lanserte Melodika sin høyttalerserie for installasjon.

Melodikis produksjonsstrategi – både i Polen og hele verden. Melodika ble skapt ut fra ønsket om å gi forbrukerne de produktene de virkelig trenger. For å gjøre dette mulig, så vi etter de beste løsningene til konkurransedyktige priser over hele verden, som vi var i stand til å forbedre på mange måter. Vi besøkte mange fabrikker der det produseres produkter fra anerkjente audio-videoprodusenter.

Som et resultat etablerte vi bare samarbeid med de som var i stand til å oppfylle våre prosjekter og kvalitetskrav i forhold til sluttproduktet.

Melodikas produksjonsstrategi forutsetter fordeling i form av produksjon i både polske og globale fabrikker, for eksempel utvalgteasiatiske underleverandører av andre kjente merkevarer. Produksjon i polske fabrikker skjer alltid når den er konkurransedyktig med tanke på kvalitet og pris sammenlignet med andre globale løsninger fra kjente produsenter.

Takket være all denne innsatsen kan vi i dag si at utstyret vårt er laget av de beste materialene ved bruk av avansert produksjonsteknologi og de nyeste maskinene som er tilgjengelige i en gitt priskategori på produkter.

Melodika er et polsk merke som henter det beste fra fenomenet globalisering og som samtidig er dypt forankret i den polske økonomien. Ved å kjøpe Melodika velger du velprøvde polske og globale løsninger samt støtter polsk kapital.

Sørg for at du velger det beste til prisen.