INTEGRERT HIFI TIL PRIVATBOLIG

Integrert HiFi til privatbolig

 

Vi samarbeider i dag med ulike elektrikere der vi går tidlig inn i byggprosjekter og vi kan da lage ulike løsninger ut ifra 3D tegninger og da tilpasse de integrerte løsningene i boliger. Dette gjør at vi perfeksjonerer oppsettet til våre kunder.

 

 

For deg som elsker musikk og gjerne vil ha bra lyd på hjemme. Hvis du ikke har plass til eller ikke ønsker synlige høyttalere eller kabler så er innfelte høyttalere en glimrende løsning. Det vanligste er å ha høyttalere innfelt i taket. Yesda Audio anbefaler alltid veggmontering der det er mulig da det gir et bedre lydbilde. Anbefalt plassering er da å ha begge høyttalerne på samme vegg samt å ha 2-4 meter mellom høyttalerne (omtrent som i et stereoanlegg). Da får man et fint lydbilde i rommet. Ved takmontering kan man ofte med fordel gå for flere høyttalere.

Yesda Audio har bl.a ferdige pakker med hifi utstyr som er nøye sammensatt utfra pris. Hvis det er noen produkter eller modeller du ikke finner så er det store muligheter for at det kan skaffes. Bare ta kontakt, så finner vi en løsning du blir fornøyd med.

Med hilsen Yesda Audio’s hifi ekspert, Ole André Karlsen.

Ta kontakt med oss idag for et godt tilbud!