SEPARAT HIFI TIL BOLIG

Separat HiFi til privatbolig

 

Ønsker våre kunder separate løsninger leverer vi selvfølgelig dette.
Ta kontakt med oss så setter vi opp en løsning sammen.

 

 

For deg som elsker musikk og gjerne vil ha bra lyd hjemme. . Vi har mange bra løsninger som kan passe dine ønsker. Vi er eneforhandler for det polske kvalitetsmerket Melodika. Dette er et merke som gir veldig bra lyd i forhold til pris. Når det kommer til kilde så anbefaler vi forsterkere med streaming fra Yamaha. Disse har et system som heter MusicCast.

MusicCast er Yamahas teknologi for hele hjemmet, som forbedrer lytteopplevelsen der du liker å oppholde deg i boligen. MusicCast representerer banebrytende lydteknologi og den gjennomgående høye lydkvaliteten som er Yamahas velkjente varemerke. Denne kombinasjonen av førsteklasses konstruksjon, detaljert design og innovativ teknologi gjenspeiler de grunnleggende verdiene til verdens største produsent av musikkinstrumenter. Det beste med MusicCast er at du kan dele all musikken du er glad i, overalt hjemme eller på hytta – uansett format. Fra favorittplatene på vinyl til AirPlay®, Bluetooth® til streamingtjenester* for musikk og til og med lyd fra TV-en – MusicCast kan håndtere det.

Alle MusicCast-produktene er attpåtil utformet med hovedfokus på lydkvalitet. Høyoppløste formater omfatter Apple Lossless (ALAC) opptil 96 kHz, og WAV, FLAC og FLAC eller

AIFF og 192 kHz støttes. Uansett hvilke behov du har, hever MusicCast boligens underholdningssystem til et helt nytt nivå.

Yesda Audio har bl.a ferdige pakker med hifi utstyr som er nøye sammensatt utfra pris. Hvis det er noen produkter eller modeller du ikke finner så er det store muligheter for at det kan skaffes. Bare ta kontakt, så finner vi en løsning du blir fornøyd med.

Med hilsen Yesda Audio’s hifi ekspert, Ole André Karlsen.

Ta kontakt med oss idag for et godt tilbud!