Trond Berg

Salgsagent
Mitt første high end stereo anlegg jeg kjøpte var tidlig på 80 tallet og det besto av en
Yamaha integrert forsterker og ett par Dali høyttalere som kostet skjorta på den tiden og siden det har hi-fi basillen sittet i blodet.
jeg har jobbet med forskjellige yrker og mitt siste arbeidsforhold var i Hi-Fi klubben over en periode på 7 år som butikk selger,montør av hi fi og tv og kalibrering av hjemmekino som jeg hadde mye nytte av med å høste mange gode egenskaper i forhold til lyd og bilde og hadde også tilgang på mye hi-fi/tv hjemmekino utstyr som ble testet hjemme hos meg samt at vi ansatte utfylte hverandre på mange områder i hi-fi verdenen.
I de senere år har det også vært en stor utvikling i elektronikk bransjen da det gjelder stereo/hjemmekino,høyttalere og jeg og bruker mye tid på lytting til musikk og følge med på utviklingen som skjer i bransjen.
Nå pr i dag bruker jeg Yamaha CX-A 5200 pre-amp hjemmekino forsterker,Rotel 1585 effektforsterker,Panasonic IB-9000 referanse spiller og ikke minst en skjelden effektforsterker Nakamichi PA-7l som jeg bruker mest til lytte seanser på forskjellige typer elektronikk og høyttalere.
Da jeg går inn i lytte modus på kveldstid blir oppsett av elektronikk,høyttalere godt utprøvd og er også opptatt av at produkter skal være av god kvalitet og at produktene skal lette for kunden betjene.