Tektron Audio nå i Norge!

Yesda Audio er stolte over å kunne representere Tektron Audio i Norge

Med mer enn 24 års erfaring med å restaurere og reparere antikke radioer i Italia, bygger de nå Hi-End lydutstyr med hjerte, sjel og lidenskap.  De gir deg det beste ut av NOS og nyproduserte rør. Forsterkerne fra Tektron er nøye håndlaget, visuelt vakre, moderat priset og meget driftsikre. De er også laget for å gi deg den beste lyden du kan tenke deg.

Tektron bruker bare høyeffektive transformatorer, sjedne og nøye utvalgte rør, enkel men renere point to pint layout helt uten printkort og passive komponenter med høy kvalitet. Med sokler laget av tørket tømmer fra Middelhavet og med perfekte proposjoner  blir de til svært dekorative gjenstander i seg selv.  Alt dette og mer er Tektron Audio.

Designeren bak Tektron, AttillioCaccamo, som sammen med en partner tar seg av all montering og testing av Tektron’s egne serie med håndlagde forsterkere, forforsterkere og phono-trinn. Lyden fra Tektron forsterkerne er virkelig unik. Attilio har lyktes med og bygge de på en måte som gjør at alle kvalitetene, som folk elsker ved rør, er ivaretatt men samtidig har han ikke overdrevet.

Forsterkerne låter hverken trege, for varme eller for romantiske. I stedet har han klart å lage de slik  at de låter raske, dynamiske, romslige og livlige med en u

tmerket følelse av rom og luft rundt instrumentene. De har sin absolute styrke når det kommer til stemmegjengivlse. Jeg tror at Attilio’s Sicilianske opprinnelse med alle de vakre lydene han har vært omringet av har hatt en del å si for hans musikalske følelse, en følelse han har klart å overføre til hans fantastiske forsterkere.

I sammenheng med vår introduksjon av Tektron Audio kjører Yesda Audio et introduksjonstilbud på utvalgte modeller av Tektron’s portefølje på 25% de 2 første ukene (produktene er merket med 25%). Bruk rabattkode KU3MXACZ i handlekurven.